Mitt liv i Luleå!

"Never give up"

Dött

Kategori: Allmänt

Det har varit dött här på bloggen ett tag nu och det beror på att mitt tentapluggandet har tagit nästan all min vakna tid!

Söndag

Kategori: Allmänt

Nu är helgen slut, vi har haft en lugn dag med tvätt, träning och plugg. På något sätt gillar jag måndagar ändå, en helt ny vecka framför sig lixom. Den kommande veckan kommer det läggas ett väldig stort fokus på att plugga, nu börjar vi komma in i slutfasen inför tentan så det är bara till att lägga i en ännu högre växlel. På nåt sätt gillar jag det. Jag tror jag har läget under hyfsad kontroll också vilket känns skönt, så nu är det bara full fart framåt! 
 
Hoppas ni haft en bra helg!

Luleå

Kategori: Allmänt

Vi har bott här i Luleå i nästan två månader nu och jag trivs faktiskt riktigt bra. Självklart saknar jag ju familj och vänner hemma i Sundsvall men annars är det bra. Det är en fin men liten stad och allt vi behöver finns här. 
 
Självklart är det ju speciellt att flytta för att studera men jag börjar komma in i skolan allt mer och studietekniken börjar komma allt mer. Nu börjar det dra ihop sig för tentaperiod så jag börjar bli lite stressad över det. Stressen är väl främst över att veta hur jag skall gå till väga för att plugga in allt på bästa sätt, men det kommer väl hoppas jag. 

Bio!

Kategori: Allmänt

 
Igår var vi på bio. Tanken var att vi skulle se Hypnotisören, men vi hade inte bokat några biljetter så när vi kommer dit finns det bara fyra biljetter kvar, men inte bredvid varandra. Det kändes inge kul att behöva sitta på olika rader så vi fick tänka om i vårt filmval. Det fanns inte så stora valmöjligheter så det fick bli "Ted" och den var verkligen söt. Tänk att ha en egen liten Ted. 
 
Vi får göra ett nytt försök med att se Hypnotisören senare, vill ju verkligen se den när jag läst boken. 

Lödag

Kategori: Allmänt

Började dagen på bästa sätt, med ett hårt spinningpass. När jag kom hem så bjöds jag på god brunch, tack! 
 
Var tvungen att titta på Gunilla Perssons bråk med Jan Guillo från tidigare i veckan, från Jenny Srömstedts show. Hade inte sett själva bråket tidigare utan bara läst artiklar om det. Hon är ju helt sanslös, verkligen rubbad. 
 
 

Fredag

Kategori:

Helgen är här! Unnade mig en lite lugnare dag idag och läste hemma på förmiddagen. Efter lektionen gick jag hem och fortsatte. Sedan vart det badminton på eftermiddagen, det är kul att de erbjuder mer träning än bara gym och gruppträning här på StiL. Annat de erbjuder är squash, innebandy, klättring m.m.

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och njuta av en ledig kväll!

Snygga!

Kategori: Allmänt

Hur snygga var inte dessa skor då?
(Bild lånad från NIke)

GANT

Kategori: Allmänt

Några favoriter från GANT
 
Ljusrosa skjorta
Grå mössa i merinoull
Ljusblå skjorta.
Lika som den rosa.
 
 
 

Fredag

Kategori: Allmänt

Fredag, igen! Veckorna verkligen bara springer i väg. Det känns som att det är fredag mest hela tiden. Det är ju såklart skönt att veckorna går fort, men ibland känns det inte riktigt som att jag hinner med.
 
Det blir en väldigt lugn helg här. Det kommer bli pluggning och lite träning. Vi börjar närma oss tentaperioder så det är bara öka takten i pluggningen nu!
 
Unnade mig en sovmorgon idag, till klockan 8. Har ställt klockan på kvart i sju hela veckan och eftersom jag inte har föreläsning förr än klockan ett så tyckte jag att jag var värd det. Skönt med lite sovmorgon ibland.
 
Trevlig helg!
Elin

Träning

Kategori: Allmänt

I och med att jag avbröt Lidingöloppet p g a sjukdom så avbryts också min möjlighet till att avsluta en svensk klassiker i o m Vasan till vintern. Visst, jag hade kunnat hoppat på Vasan till vintern och börjat om, men jag känner att jag varken har tid eller pengar till att påbörja ännu En svensk klassiker nu. När studierna är klara ska jag absolut göra En svensk klassiker. 
 
Det var alltså väldigt, väldigt längesedan jag tränade utan att ha något speciellt mål. Faktiskt väldigt skönt då jag på sista tiden bara känt träningen som ett måste och inte som något roligt och lustfyllt. Nu kan jag träna det jag vill för dagen och behöver inte känna någon press. 
 
Målet med min träning nu är att det skall vara lustfyllt och att jag skall börja bygga upp kroppen igen. 
 
Var och tränade spinning ikväll, väldigt längesedan sist och väldigt roligt. Det är verkligen något speciellt med spinning, lyckas aldrig ta ut mig på samma sätt med landsvägscykling. 
 
Innan passet!

Onsdag

Kategori:

Dagen började med en tidig lektion och lite plugg på skolan innan lunch. Lunchen åt vi på skolans Kina-restaurang, gott som alltid. På eftermiddagen körde jag på hemmastudier i lugn och ro.

Nu ikväll har vi kört ett pass på gymmet. Känner att jag saknar träningen när det inte blir fullt lika ofta som tidigare, men med bättre planering så skall det bog hinnas med också. Allt handlar ju om planering och prioriteringar.

Missade kvällens Bonde söker fru när det blev sen träning, ska ta och se den på iPaden innan jag somnar.

Må så gott!
/Elin

Nya tag och ny blogg!

Kategori: Allmänt

Jag har tidigare bloggat under www.motensvenskklassiker.blogg.se, men kände för en liten nystart, så hädanefter är det denna blogg jag kommer uppdatera!